dinsdag 29 oktober 2019

Vredesklassen

We zijn vertrokken op maandag om 7.45 uur. Dat was heel vroeg. Na twee uur op de trein te zitten kwamen we aan in Oostende. Dan gingen we varen met de boot en stapten we in de modder naar zee. Na een hele tijd kwamen we uiteindelijk aan in de Horizon. Nadat we onze valiezen uitpakten, gingen we ook nog schelpjes zoeken op het strand. Het was een super leuke dag, net zoals de andere dagen. 


Sally-Jane De Jode



Toen we aan zee waren, deden we al onmiddellijk een lange wandeling op het strand. De volgende dag zijn we naar de Dodengang, Tyne Cot Cemetery en de Menenpoort geweest. 's Avonds hadden we nog een pyjamaparty en om af te sluiten een spannend verhaal: 'De duivel en de arme boer.'


Milan Caes


Dag 1: We begonnen et een lange wandeling op het strand. Bij aankomst in de Horizon aten we onze boterhammen op. Daarna mochten we nog even spelen. We speelden ook nog een leuk spel met iedereen samen. 
Dag 2: We stonden vroeg op. Met de bus gingen we naar de Yzer en het grote monument van Albert I. Op die dag leerden we heel veel bij over WO I. We bezochten: Ramskappelle, Tyne Cot Cemetery, de Menenpoort en de Dodengang. Toen keerden we terug naar de verblijfplats. 's Avonds hadden we nog en pyjamaparty. 
De derde dag keerden we terug naar huis.

Matéo Degroote 



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten